КСК Мебел

Лето 2014

Распродажба на летна програма, искористете ги големите попусти.

Важно, сезоната на попусти во КСК мебел никогаш не завршува. 

 
MERINOS & DINARSU

Од 01.05.2013 година, единствено во КСК мебел, може да ги најдете производите на MERINOS и DINARSU, најреномираните производители на мебел од Турција. Спални соби, комплет трпезарии, гарнитури, душеци... И сето тоа, како и секогаш, по најдобри цени. Повелете!

 

Вие сте во:  : Почетна